Velkommen til Justivalen!

4. – 9. september går årets største arrangement ved det juridisk fakultet i Oslo, Justivalen, av stabelen! I år vil festlighetene finne sted i SiO-hagen (St. Olavs gate 32). Vi har sørget for et omfattende fag- og festivalprogram, og håper vi ser så mange som mulig der.

Fagprogrammet består i år av bl.a. paneldebatt, fiktiv rettssak, lovdatakurs, metode- og skrivekurs og andre gode fagforelesninger! Deretter rundes uka av med festivalprogrammet vårt; i år blir det konserter med Cezinando, Amanda Delara, Postgirobygget, Arif og Philip Emilio på scenen. Det blir også arrangert en rekke andre festlige aktiviteter som stand up, ølbingo, fiesta deloitte, sportslørdag og cocktailseminar!

NB! Man trenger ikke ha billett til Justivalen for å delta på arrangementer som er del av fagprogrammet eller for å delta på sportslørdag.

All informasjon om hvor ulike forelesninger og andre arrangementer i regi av Justivalen avholdes, står i magasinet alle studenter skal ha fått tilsendt i posten. Ellers ligger all informasjon under arrangementer på Justivalens side på facebook

 


Billettsalg:

Det er mulig å kjøpe billetter til festivalen og cocktailseminar på nett:
https://justivalen.hoopla.no/sales/
Prisene på nett inkluderer billettavgift.
Forutsatt at det er billetter igjen, vil det være mulig å få kjøpt billetter i døren på festivalen. Du får kjøpt i døren fra festivalområdet åpner. Vi tar både kort og kontant.

 

For mer informasjon om arrangementet, se justivalen.no eller Justivalens arrangement på facebook.

Vi gleder oss! Vel møtt!