Justivalen


Annet hvert år arrangerer Juristforeningens Justivalstyre festivalen Justivalen. Justivalen så dagens lys i 1983 og ble første gang avholdt for å feire Juristforeningens 75-årsjubileum. Siden den gang har festivalen vokst seg stor og kommersiell.

 

I dag bygger festivalen på fire søyler: Fag, kultur, fest og konsert. Fagtilbudet under festivalen er variert og mangfoldig, og du kan delta på alt fra skrive- og prosedyrekurs til avdelingsforelesninger og hel- eller halvdagsseminaret Aulaforum. Kulturdelen er ikke mindre omfattende: volleyballturnering, stand-up og cocktailseminar er bare smakebiter på de kulturelle nytelser som tilbys. «Konsert» er nokså selvforklarende. Siden oppstarten har band og artister som Bigbang, DJ Broiler, DeLillos, Karpe Diem, Sondre Lerche, Vengaboys og D.D.E opptrådt under festivalen. Den siste søylen, fest, ligger til grunn for alle Justivalens aktiviteter. En festival på jussens viktigste oppgave er jo nettopp å gjøre studiet litt festligere.

 

Justivalen avholdes 4. – 9. september 2017. Artistene som er bekreftet til Justivalen er Cezinando, Amanda Delara, Postgirobygget, Arif og Philip Emilio!

Justivalens hovedsamarbeidspartner er Advokatfirma Deloitte.

 

Årets program:

 

Se www.justivalen.no for mer informasjon.

 


Justivalstyret 2016-2017

Justivalsjef: Kristine Nyegaarden

Økonomiansvarlig: Ida Marie Trætli

Administrasjonssjef: Ingrid Solberg Jørgensen

Arrangementssjef: Berit Aamodt

PR- og sponssjef: Sofie Rekkavik

Fagsjef: Elisabeth Clark

Bookingsjef: Sondre Nobel Skalleberg

 


Kontaktinformasjon

E-post: justivalen@juristforeningen.no

Telefon: 95782361 (Leder Kristine Nyegaarden)

Juristforeningen
v/Justivalen
Karl Johansgt. 47
0162 Oslo

 


Følg Justivalen