Clubstyret

Clubstyret i Juristforeningen er arrangørene bak studiestartuken ved Det juriske fakultet. Studiestartuken består av en rekke arrangementer og festligheter for alle nye studenter den første uken i semesteret. Målet er å bli kjent både med studiet, miljøet, og andre studenter på jussen. Clubstyret samarbeider med UiO om arrangementet.

Clubstyret arrangerer også, i samarbeid med Frokostkjelleren, de største festene gjennom året. Noen eksempler er føllsamling, hoppeslipp, eksamensfest, påskeavslutning, sommeravslutning, samt Juristforeningens interne arrangementer.

Kontordrift og kontortid

Clubstyret har ansvar for den daglige kontordriften i Juristforeningens lokaler. Kontoret vårt befinner seg i «Bua» ved siden av Frokostkjelleren. Her kan man blant annet hente medlemskort.

Clubstyret har kontortid hver tirsdag fra klokken 12.30 – 13.30.

Clubstyret høsten 2022

Clubsjef: Astri Runde

Økonomisjef: Stella Eckhoff Eidsvold

Arrangementssjef: Armita Sahafiha

PR- og sponsoransvarlig: Caroline Heyerdahl

Sekretær: Rikke Pettersen

Medlemsansvarlig: Thomas Heiberg

E-post: clubstyret@juristforeningen.no

Tlf: 953 64 778 (Clubsjef)

v/ Clubstyret

Følg Clubstyret på Instagram!

error: Dette innholdet er beskyttet/Content is protected!