Clubstyret

Juristforeningens Clubstyre er arrangørene bak studiestartuken; en uke bestående av en rekke arrangementer for nye studenter den første uken i semesteret. Målet er å bli kjent både med studiet, miljøet, og andre studenter på jussen. Juristforeningen samarbeider med UiO om arrangementet gjennom Clubstyret.

Clubstyret arrangerer også, i samarbeid med Frokostkjelleren, de største festene gjennom året, herunder blant annet føllsamling, hoppeslipp, juleavslutning, påskeavslutning, sommeravslutning, samt Juristforeningens interne arrangementer.

Kontordrift og kontortid

Clubstyret har ansvar for den daglige kontordriften i Juristforeningens lokaler. Kontoret vårt er i «Bua» ved siden av Frokostkjelleren. Her kan du blant annet hente medlemskort.

Clubstyret har kontortid tirsdag fra klokken 12.30 – 13.30.

Clubstyret høst 2022

Clubsjef: William Rohr-Torp Fluck

Økonomisjef: Jacob Greve

Arrangementssjef: Johan Aalto Holmesland

PR- og sponsoransvarlig: Ingrid Rikheim Ramstad

Sekretær: Sofia Willassen

Medlemsansvarlig: Justina Jurkevičiūtė

E-post: clubstyret@juristforeningen.no

Tlf: 467 93 927 (Clubsjef)

v/ Clubstyret

Følg Clubstyret

error: Dette innholdet er beskyttet/Content is protected!