Clubstyret

Juristforeningens Clubstyre er arrangørene bak fadderuken; en uke bestående av en rekke arrangementer for nye studenter den første uken i semesteret.  Målet er å bli kjent både med studiet, miljøet og andre studenter på jussen. Juristforeningen samarbeider med UiO om arrangementet gjennom Clubstyret.

Clubstyret arrangerer også i samarbeid med Frokostkjelleren de største festene gjennom året, herunder blant annet Føllsamling, Hoppeslipp, Juleavslutning, Påskeavslutning, Sommeravslutning, samt Juristforeningens interne arrangementer.

Kontordrift og kontortid

Clubstyret har ansvar for den daglige kontordriften i Juristforeningens lokaler. Kontoret vårt er i «Bua» ved siden av Frokostkjelleren. Her kan du blant annet hente medlemskort.

Clubstyret har kontortid tirsdag – torsdag fra klokken 12.30 – 13.30.

Clubstyret høst 2017

Clubsjef: Jakob Mohus

Økonomisjef: Ida Marie Gulbrandsen Flytør

Medlemsansvarlig: Mads Henry Steinland