Arbeidslivsdagene (ALD)

ALD-styret arrangerer hvert vårsemester Arbeidslivsdagene for at studentene ved Det juridiske fakultet i Oslo skal kunne orientere seg om hvilke arbeidsmuligheter som finnes, både mens de studerer og etter at de er ferdig utdannet. Både bredden i deltakere (en del offentlige aktører deltar kun på ALD) og spissetheten mot studenter med juridisk kompetanse gjør det til en spesielt god anledning til å sondere terrenget for mulige arbeidsgivere.

Arrangementet foregår over 2 uker i februar hvert år, og består av bedriftspresentasjoner, intervjuer og en messedag hvor svært mange advokatfirmaer, konsernjuridiske avdelinger og offentlige aktører har stands. I tillegg utgis ALD-magasinet i forkant av arrangementet, hvor deltakerne presenteres. ALD 2017 arrangeres uke 7 og uke 8 i februar.

ALD-styret 2016/2017

Leder: Mads Håfjeld Rivenæs