Cabaret Intime

Cabaret Intime er jussens revy og har i over 65 år skapt latter og glede ved Det juridiske fakultet i Oslo. I sine ungdomsår var Cabaret Intime preget av den franske cabarettradisjon. Nå har imidlertid Cabaret funnet sin plass i grenselandet mellom cabaret og revy. Forestillingens ramme bygger på revyens regler, men med vakre innslag fra syngende fugler og dansende fjær.

Cabaret blir satt opp på Frokostkjelleren hvert år i slutten av februar. Forestillingene er åpne for alle, men skuespillere, band og medarbeidere er kun jusstudenter. Foruten en skuespillertrupp, er Cabaret Intime avhengig av et stort ensemble. Alt fra kostyme- og sminkepersonell, billettselgere og PR-medarbeidere – og alle som vil delta tar vi gladelig imot!

Cabaret Intime satte opp forestillingen «Fake Jus» mars 2017. Følg med for Cabaret 2018 …

1-2-3 Cabaret!

Cabaretstyret 2016/2017