Utstyrsutleie

Vi har en egen teknisk gruppe som forvalter det tekniske lydutstyret foreningen besitter.
Etterhvert har utvalget vårt vokst seg stort nok til at vi ser det gunstig å leie det ut når vi ikke benytter det selv, for på den måten å finansiere innkjøp og vedlikehold av utstyr. Vi kan ikke garantere at utstyret er ledig for utleie siden vi også benytter det internt, men ta kontakt med oss. Typiske arrangementer vi leier ut til er bryllup, runde bursdager, kontorfester og andre bedriftsarrangementer.

Utleieforslag

Pakke Inneholder Pris
Intimpakke
10-30 personer
  • 2 EON-høyttalere på stativ
  • Miksebord med inngang for mp3-spillere, mikrofon etc.
  • 1 Mikrofron
  • Alt av kabler som trengs
1 250,-
20-50 personer
  • 4 EON-høyttalere på stativ
  • Miksebord med inngang for mp3-spillere, mikrofon etc.
  • 2 Mikrofoner
  • Alt av kabler som trengs
2 000,-
Vokal
Tilsvarende standard som standard, men med større miksebord og 5 mikrofoner. Dersom det skal benyttes gitar eller andre musikkinstrumenter skal vi kunne hjelpe til med noe utstyr for oppkobling av dette også. 2 600,-

Har dere behov for mer utstyr utover pakkene kan vi muligens også ordne det (ta kontakt).

Teknisk sjef og ansvarlig for utleie

Maximilian Skjønsberg
46 77 01 02 / teknisk@juristforeningen.no (e-post foretrekkes)

Andre medlemmer