Tidsskriftet Stud.Jur.

Stud.Jur. er jusstudentenes tidsskrift, med Juristforeningen i Oslo som ansvarlig utgiver. Dette tradisjonsrike studentorgan utkom første gang i 1936 og har i dag syv utgivelser årlig.

Stud.Jur. har et opplag på 6000 og sendes ut til alle studenter og ansatte ved Det juridiske fakultet i Oslo, samt en rekke av landets domstoler og advokatfirmaer. Studenter og ansatte ved fakultetet får Stud.Jur. uten vederlag. Andre interesserte kan tegne abonnement for en billig penge.

Stud.Jur. vil holde studentene informert om hva som skjer på fakultetet, både faglig og sosialt. Stud.Jur. søker også å fungere som studentenes eget debattforum. I den sammenheng er vi avhengig av respons og tilbakemelding fra studenter Kritikk og idéer ønskes derfor velkommen.

Stud.Jur. er Juristforeningens talerør. Vi har ambisjoner om å være et relativt kritisk organ ved Det juridiske fakultet. Dette er muliggjort ved at redaktørene er mest mulig fristilt i forhold til fakultetet, og delvis fristilt fra Juristforeningen, som vi er en del av.

Hvordan bli med?  Det eneste kriteriet for å bli med i redaksjonen er at du har lyst! Møt opp, ta et glass og bli engasjert på ett av våre faste redaksjonsmøter på Bua hver onsdag kl 18.00 (Ved siden av Frokostkjelleren).

Redaktører Stud.Jur 2017

Stud.Jur.s redaktører velges av Juristforeningens generalforsamling.

Redaktør: Elisabeth Taugbøl

Redaktør: Axel Hodnefjeld

Redaktør: Emilie Læret

E-post: studjur-mail@jus.uio.no